You are not logged in.

roztomily

Trainee

• "roztomily" started this thread

• Send private message

1

Wednesday, August 24th 2011, 1:57pm

v0.9.4 - UPDATE

Nemohl by někdo z týmu gunwest uvést více detailů k novému update. Týka se to samozřejmě toho systému přátel. Třeba jako k čemu to vlastně slouží (kromě přitáhnutí nehrajících hráčů) a jaké že jsou ty odměny.

Pedro Ramirez

2

Wednesday, August 24th 2011, 8:33pm

Njn, můžeš vidět jestli jsou online či nikoli a pak je tam napsáno: odměna 1, 2 a 3. Co to jako je? K čemu to slouží?
Navíc by mě zajímalo kolik přátel si můžu přidat, jestli je to neomezené nebo jak, no a samozřejmě jaké výhody z toho plynou, doufám že to není zase jenom "nápad na zlepšení hry" jako to bylo třeba u cesty úspěchů, která navíc byla docela špatně udělaná. Docela mě štalo že se to spustilo uprostřed rozběhnuté hry (na s1) a jako další úkol jsem dostal prošpehujte okolní 3 vesnice, já mám přes 30 osad a něco jsem už špehoval tak nevím no, docela to štve když vám napíšou že jste konečně přebrali první vesnici a máte hodnost kdo ví co když ze svých 30 vísek jsem zakládal jenom 4 a zbytek je přebrán, tak nevím jak.
Prosím stejně jako Pedro o vysvětlení detailů a doladění nedostatků
Šakal

roztomily

Trainee

• "roztomily" started this thread

• Send private message

3

Wednesday, August 24th 2011, 9:12pm

Když se najede na ty popisky tak se to částečně vysvětluje. Pokud to dobře chápu tak pravidla jsou následující:
1, odměnu získáte pouze za nově příchozí hráče (to bude zas banů :-)
2, první odměnu získáte pokud nový hráč dokončí tutoriál (náhodně vybraný artefakt) ... jestli jakýkoliv nebo jen ty aktuální které se dají získat v přírodě je otázkou.
3, druhou odměnu získáte ve chvíli kdy nový hráč založí druhou osadu (získáte rozšiřovací body) ... jestli jednorázově nebo nějaký trvalý přírůstek se uvidí.
4, pokud nově příchozí hráč zakoupí nugety získá nugety i ten co ho pozval ... kolik bude připsáno nugetů nám snad začnou hráči reportovat.

pozn pro team .... chce to tlačit na pilu a udělat opět happy hour na nugety ... za dotaz na šťastnou hodinku na německé vedení budu rád.

pozn2 pro team ... děkuji za vylepšení přehledu osad ... nyní dokážu spočítat artefakty a dokonce vím kde je mám což je super ... našel jsem i whisku a prsten štěstí .. to někdo nebude rád.

4

Wednesday, August 24th 2011, 10:15pm

Blizsi informace bohuzel nejsou nez tyto.

1. nahodnym artefaktem se rozumi nahodny artefakt - opravdu nevime jaka bude nahoda a z ceho se bude vybirat.
2. ziskate 50% rozsirujicich bodu, ktere potrebujete pro dalsi vesnici
3. ziskate 5% nugetu, ktere si koupi kamarad - tzn za jeho 100 zakoupenych nugetu dostanete 5 nugetu.

Na happy hour muzeme tlacit horem dolem, nicmene o tom opravdu nerozhodujeme a ani na to nemame zadny vliv. Toto je ciste v kompetenci vyssiho vedeni spolecnosti.

samozrejme ze se vyvojarum dostava spousta podnetu od hracu ze vsech zemi.. nektere stoji za uvahu a nektere za nic. Ty, ktere by mohli prinest zlepseni hry se predavaji vys a nektere potom putuji k vyvojarskemu tymu.
"Dobrý kůň nemá nikdy špatnou barvu."

5

Friday, September 2nd 2011, 6:47am

3. ziskate 5% nugetu, ktere si koupi kamarad - tzn za jeho 100 zakoupenych nugetu dostanete 5 nugetu.

Tak přesně tohle nefunguje. Kupoval jsem šutry a nikdo nic nedostal.

6

Friday, September 2nd 2011, 7:47am

Tak přesně tohle nefunguje. Kupoval jsem šutry a nikdo nic nedostal.

Já to chápu tak, že bonus obdrží hráč ve chvíli, kdy si nugety koupí hráč, kterého první hráč přivedl ke hře. Ale možná si to vysvětluji špatně ?(

7

Friday, September 2nd 2011, 11:27am

jj bude to takhle v jiné hře je to tak samo... Dostanete kameny jen od hráče, kterého naverbujete do hry..

8

Wednesday, September 7th 2011, 6:19am

presne tak.. pokud si hrac privedeny do hry zakoupi nugety, vy dostavate 5% nugetu.
"Dobrý kůň nemá nikdy špatnou barvu."

9

Friday, September 30th 2011, 7:14pm

5% ???? DOcela málo nee? Když vám vyděláváme na živobytí a odměna je ubohých 5%, ze 100 nugetů je to pouze a co lze objednat za 5 negetů??? Nechci se vyjadřovat sprostě tak ani nenapíšu co ale lidi jsou dost chytří aby si to domysleli.... :cursing:

Cz3ch0

Trainee

• Send private message

10

Friday, September 30th 2011, 8:27pm

5% stačí, kolik bys chtěl 50% to by sis je pak sám nekoupil :)

Jsem za to rád, nadchnul jsem kamaráda pro hru a pozval ho, začal hrát a už jsem v podstatě za nic dostal artefakt, bez ztrát jednotek. Až rozšíří tak budu hnedle mít 50% RB na další osadu. Za co, za to že jsem ho přizval :) což jsem stejně chtěl.

11

Saturday, October 1st 2011, 9:38am

@ Šakal- na zivobyti nikomu z tymu urcite nevydelavas a zamestanci GF cesky neumi ti si to prectou asi tezko ;)

Ja jsem rada i za 5%, porad lepsi nez nic :thumbsup:

12

Saturday, October 1st 2011, 9:49am

Pro Cz3ch0,
pokud se nemýlím tak to platí pro založení osady a ne pro přebrání, já jsem založil na s1 všeho všudy asi 5 osad a zbytek (asi 30) přebral = dostaneš bonus jen za to založení osady a pak už nic, artefakt získáš uplně jednoduše, prohledat pár polí a vybít pár jednotek není problém, navíc určitě nedostaneš jeden z těch top artefaktů jako byla stará dobrá whiskey apod.
Celkem na nic, fakt hodně lidí podle mého bude hrát za ten druhý účet jen aby měli výhody a bonusy takže logicky se na ně po delším či kratším časovém období hraní přijde a lidi budou zase naštvaní, tak nevím no :wacko:

Cz3ch0

Trainee

• Send private message

13

Saturday, October 1st 2011, 3:31pm

pamatuju když se dalo v jednej nejmenovanej hře, pomocí linku pozvat kohokoliv, člověk si mohl založit přes svou pozvánku účet na jiném servru, když dosáhl určité populace, dostal nugety na účet ke kterému patřil link.

Osobně jsem toho využíval a už jsem měl systém jak nejrychleji získat danou populaci. Dostal jsem nugety zdarma a smazal účet, takhle jsem to dělal na všech servrech, takže jsem využíval všech bonusů a hru jsem měl zadarmo.

Tady to nejde protože založit dva účty na jednom servru je zakázané, není na to link, tudíž to je nemožné očůrat, určitě se nějakej blb nachytá a budiž mu tak!