You are not logged in.

rexar10

Beginner

• "rexar10" started this thread

• Send private message

1

Sunday, May 15th 2011, 11:01am

server 6

Kto je za to aby novy server 6 bol bez dokupovania dedin

peter02

Intermediate

• Send private message

2

Sunday, May 15th 2011, 6:40pm

jo tak pro tohle si klidne hlasuj ale stejně tím nic nedocílíš je to něco jako kdyby jsi řekl kdo je pro aby řiditel banky měl plat menší než dělník

jakmile se jedná o peníze tak to jen tak někdo nezruší:) navíc tady v česku stím nikdo nic neudělá skuz napsat svůj návrh němcům ty s tím mohou něco udělat ale pochybuju že se připraví o peníze :D
peter02

roztomily

Trainee

• Send private message

3

Tuesday, May 17th 2011, 4:55pm

Řekl bych že spuštění dalšího serveru je právě proto že lidé na startu utratí dost peněz právě za více osad na startu. Na S1 bylo možné koupit osadu za nugety až tak po 8 měsících a nikdo tam osady za nugety nekupuje a asi kupovat nebude. Existuje totiž spousty solidních osad k přebírání a tak se nikomu nechce stavět na zelené louce. Pravda že pokud má někdo 4osady na startu tak po 7dnech může zlikvidovat jakéhokoliv hráče hrajícího bez nugetů.

Cz3ch0

Trainee

• Send private message

4

Friday, June 3rd 2011, 1:01am

proč jako, máš tu možnost si to zaplatit stejně jako já nebo kdokoliv jiný, baví tě tahle hra? chceš ji hrát, ale nebaví tě pořád jen čekat na jednu vesničku až našetříš či nakradeš na tohle a tamto, no tak to zdvojnásobíš a máš tak víc hraní, 2 vesnice = dvojnásobná práce. Jinou vědu bych vtom nehledal, na s6 jsem v top 20 a moje osada je v top 10, nepomohl jsem ji tím že bych vyšťavoval tu co jsem si zaplatil, ba naopak jsem z ní často čerpal. Tak proč tvoje první osada není lepší než ta moje, kterou denně ždímu aby mi rostla ta druhá? nejsi rexar z FWS?

5

Saturday, June 4th 2011, 6:54pm

Dokupovaní vesnic vede k vylidnovaní serveru slaby hrači jsou zničeni nebo farmeni a smažou učet .
Sem pro zrušení tehle funkce .. hraju na s6 přesně uprostředka mapy , počítam 1 - 2 tydny a začnou na mě jezdit katovací utoky . Prostě je to moc veliká výhoda .
Až bude na serveru aspom 10,000 hraču tak začnu klidně kupovat nugety ale tohle nemá cenu zachvilku zustanou jenom nugetaci a opozdilci na kraji mapy .
Být tahle funkce v *censored* postavím 3 x mc15 a vybiju pulku serveru cca po 5-ti tydnech hraní ..

edit Lendin:
pokud si mysliš, že když vymažeš ze jména hry všechna písmena mimo prvního a posledního,tak ti to projde, pak se mýlíš. Tentokrát budu shovívavý a je to jen slovní domluva, příště to bude horší. Howgh.

Cz3ch0

Trainee

• Send private message

6

Sunday, June 5th 2011, 10:34am

Za to nemůžou nugety

za to nemůžou nugety, za to může to že jsi lama, skoro celá Vaše aliance je jen banda pozérů, když to nehrajete tak aktivně jako my, tak si nemůžete stěžovat! Nemá to nic společného s nugetama. Ještě jednou zdůrazňuji nugety si může koupit každý! Takže i ty, tak si je kup, ale stejně ti to nepomůže, viz Váš hráč Franta, kterej si tu druhou ves zaplatil a stejně je z něho moje farma. To že si koupíš druhou ves neznamená že máš zvýhodnění, už se z toho proberte! Musíš útočit a dělat nájezdy aby jsi rostl, jestli jsi tohle doposud nepochopil tak smaž účet a běž radši hrát Flyff... (btw 1-2 týdny, já je mám už teď :D).

(Pro ty co nevědí: S1T1N je členem aliance Západní Svačináři, se kterými má naše aliance Freedom Warriors válku. Drtíme je na plné čáře a kuci si asi myslí že to je tím že má většina našich hráčů dvě vsi, není tomu tak je to tím že jsme všichni velmi aktivní a hnusně řečeno krademe ostatním hráčům. Musíte pochopit beznaděj jeho slov.).

[FWS] Freedom Warriors

7

Sunday, June 5th 2011, 3:25pm

Asi to udělam a počkám na novej server :D jinak nejsem u ZS a moc surek si odemě neodváží 300 - 400 za den a ještě k tomu se pěkně rozbíjí o zed a ponča :)

Cz3ch0

Trainee

• Send private message

8

Sunday, June 5th 2011, 7:28pm

máš pravdu nejsi ze ZS jsi z jejich podnoše, posluhovači LD :D